missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


De kat, de jas en de was
30 juli 2003, 15:48 uur
Wit is-t-ie, mijn nieuwe badjas.
Dom natuurlijk, gezien mijn niet altijd nette eetgewoonten, mijn neiging om nog wel eens een stukje peuk te verliezen en vooral gezien een zoon van zes die aan schoon twee broertjes meer dood heeft dan ik. Maar goed: hij paste en was enigszins in mijn maat - dan ben je al heel blij als klein opdondertje die er ook wel eens warmpjes bij wil zitten.
Daarbij zijn badjassen bijzonder geschikt om 's morgens vroeg snel aan te trekken als je uit je bed rolt en niet perse de deur uithoeft. Zo ook deze morgen...

Sam (kattebeest) maakte vreemde geluiden in de badkamer. Even dacht ik aan een katteserenade, maar nee: het arme dier kokhalsde en kokhalsde dat het een lieve lust was. Dus ik neem 'em in mijn witte badjas-armen om 'em op een holletje naar buiten te zetten. U voelt 'm al: Sammie hield het niet meer, keek me zeer schuldig aan en braakt vervolgens over mijn spierwitte badjas, middenop de trap!
Dat was twee uur geleden... Ondertussen is de badjas spierderwit dan dattie ooit geweest is, en dat dankzij het vloeibare wasmiddel van de Aldi, die ik gisteren in een ingeving meenam!
En is de trap vakkundig onder handen genomen door Lief die altijd thuis is als je 'em nodig hebt!
(Nog even en ik heb wr J!'s teiltje nodig....)
[2]
Juul [www]
LOL!
30 juli 2003, 23.11 uur
Jeanne [e-mail] [www]
Haha! :-)
En dat van de Aldi zal ik onthouden (wegens ook kots-katten en een lichtblauwe badjas).
31 juli 2003, 07.14 uur