missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Rare dag
25 juli 2003, 08:49 uur
Ik had gisteren een rare dag. Ik weet niet of u het gemerkt heeft aan mijn postings - het was de bedoeling van niet - maar hele dag zat ik met iets in mijn maag. Ik kon het echter niet posten omdat ik een cruciaal persoon niet kon bereiken, en ik wilde niet dat zij het zou lezen voordat ze had van mij had gehoord.
We hebben elkaar onderutssen gesproken en kan ik de reden van mijn slapeloosheid en mijn vreemde observaties gisteren verklaren: ik heb een miskraam gehad.
En hoewel ik niet eens wist dat ik zwanger was en ondanks dat we allang wisten dat een tweede zwangerschap en bevalling helemaal niet goed zouden zijn voor mij en ondanks dat we al hadden besloten dat T. ons enig kind zou bljven, was ik gisteren helemaal van de waps!
Als een zombie liep ik rond: ik was zwanger geweest en ik had het niet eens in de gaten gehad! Ik had het begin van ons kindje in mijn buik gehad en nu was het weg. Het was weg voordat ik wist dat het er was!!
Malen, malen, malen!
Huilen, huilen, huilen!
Ik heb een dag verdriet gehad, ik heb een lange, lange tijd geslapen, ik heb een Lief die thuisbleef en alles overnam, zodat ik alle tijd voor mezelf had en iets "idioots" kon gaan doen.

Ik heb nog altijd de wens om een tweede kind te hebben, al zal deze nooit in vervulling gaan. Dat is iets gevoelsmatigs, zwaar irrationeel maar wel heel reŽel in mijn leven aanwezig.
Maar ik 'ben' er weer, geloof ik.
Alleen nog even naar de huisarts... daartoe was ik gisteren nog niet in staat.
[13]
Juul [www]
...
*knuf*
25 juli 2003, 09.26 uur
Gien
;)
25 juli 2003, 09.31 uur
Terrebel [e-mail] [www]
F*ck!
Ga je er echt zo goed mee om als je beschrijft?
Wauw! Wat ongelooflijk sterk.
Weet wel dat ik je totaal niet ken maar wil je toch even sterkte wensen. Ook voor je lief trouwens.
Weet nl. uit ervaring dat bij dit soort problematiek wel eens wordt vergeten dat 't voor de partner ook niet altijd even makkelijk is. Er wordt maar aangenomen dat hij haar opvangt, het huishouden overneemt en thee zet voor haar visite terwijl zijn vrienden hem niet durven aan te kijken.
25 juli 2003, 09.59 uur
Bas [www]
Wow, dat is niet niks!
Sterkte!!!!
25 juli 2003, 10.21 uur
Michael [www]
Tjemig, wat akelig om zo iets te lezen. En ondanks dat je er weer 'bent', toch nog veel sterkte!
25 juli 2003, 10.29 uur
MikMak [e-mail] [www]
Meid, wat rot voor je!
Heel veel sterkte toegewenst.
25 juli 2003, 11.13 uur
Uniquehorn [www]
((((Gien))))
25 juli 2003, 16.31 uur
Rowan [www]
....
25 juli 2003, 20.39 uur
Jolie
Shhhhhh****t....! Sterkte!! ((Onwillekeurig denk ik weer aan wat je op het feest zei (je weet wel wat :) Dat was vast geen toeval)) Nogmaals: Sterkte!!!
26 juli 2003, 02.05 uur
Gien
Ik heb de afgelopen weken wel maker zulk soort opmerkingen gemaakt, realiseer ik me achteraf.
Een paar weken geleden was mijn ma hier en ik zei toen tegen haar: Ik ben zo moe, ik kan zoveel slapen, het lijkt wel of ik zwanger ben....
26 juli 2003, 10.01 uur
Gien
@all:
Ik weet dat een bericht als dit als een schok komt, maar bekijk het eens van de andere kant:
Als ik geen miskraam had gehad, had ik opgegeven moment voor de keuze komen te staan aborteren of de (grote) gok nemen dat alles wel goed zal gaan.
Ik ben dus op een vreemde manier blij dat Moeder Natuur me deze moeilijke keuze heeft ontnomen. Het verdriet is er nog, zal waarschijnlijk ook altijd bij me blijven. Ik zal me altijd blijven afvragen of het een jongen of een meisje was - ik betrap me erop dat ik het steeds over 'haar' heb, bijvoorbeeld. Wat voor een mens het had kunnen zijn. Maar ik vertrouw erop dat dat zal slijten.
26 juli 2003, 12.30 uur
ank [e-mail]
Bij al de reacties ook nog de mijne.Je weet dat we van je houden. Ik denk dat hiermee alles gezegd is.
26 juli 2003, 14.18 uur
odette [www]
Sterkte Gien, neem even de tijd, als dat kan.
26 juli 2003, 19.28 uur