missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Column
23 juli 2003, 17:52 uur
De Brug, een blad voor Nijmegen en omstreken, dat je gratis in de bus krijgt, zoekt een nieuwe columnist. Het is een andere sollicitatie dan anders, want eind augustus krijgen de lezers de gelegenheid hun mening te geven over de geplaatste columns. als dat een duidelijke keuze oplevert gaat de redactie op basis daarvan verder met de gekozen columnist

De eerste was vandaag geplaatst en ik was er niet erg van onder de indruk. "Dit is geen column, dacht ik, dit is een kletspraatje met de buuv op papier!" Dat, zo dacht ik, kan ik vast beter. Sterker nog een column schrijven voor een Nijmeegs blad is een kolfje naar mijn hand, want ik schrijf graag over Nijmegen.
Dus heb ik zojuist mijn zorgvuldig geschreven, nagekeken (door mijzelf zowel als door Lief) en kritisch herschreven column via e-mail opgestuurd naar de redactie van De Brug.

- to be continued -
[5]
Jeanne [e-mail] [www]
Da''s echt durven!
Maar - mogen wij 'm ook lezen, je column?
Ben nu natuurlijk wel razend nieuwsgierig!
23 juli 2003, 19.51 uur
Gien
Nou, ik wil eigenlijk eerst nog even wachten. Tot ik wat meer weet, enzo.
Effe geduld, dus...
;-)
23 juli 2003, 21.29 uur
JoG
Leuk! Waar/hoe kunnen we straks op jouw column stemmen :-) ?
25 juli 2003, 01.51 uur
JoG
Goede actie! Waar/hoe kunnen we op jouw column stemmen?
25 juli 2003, 01.56 uur
Gien
JoG: dat weet ik (nog) niet. Ik weet eigenlijk helemaal niets behalve dat je via een ingezonden column in de Brug kan komen en als hij geplaatst is, komt de stemronde. Maar ik neem aan dat dat alleen geldt voor de regio waarin De Brug wordt verspreid.
25 juli 2003, 08.25 uur