missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Weekend!!
19 juli 2003, 13:11 uur
Gistermiddag heb ik T. naar Tilburg gebracht voor een weekendje logeren bij Oma J. De treinreis heen was geen pretje: de trein zat heel vol met wandelaars. Gelukkig konden we wel zitten en T. was nog voordat we Wijchen waren gepasseerd al in slaap gevallen.
De terugreis (met Lief, die ons in Tilburg ontmoette) was zo mogelijk nog ellendiger. Bij station Oss-West -waar de trein normaal niet stopt- hield de trein halt. De machinist vertelde ons dat er defect treinstel voor het onze stond en dat we moesten wachten tot er een rail vrij kwam. Steeds een klein stukje verder rijden, tot we bij Oss het stukke stel voorbijreden. Daarna ging het nog een drietal keren mis en stonden we in the middle of nowhere te wachten. Al met al een vertraging van 40 minuten op een treinreis die normaal 46 minuten duurt.
Het is Kermis in Tilburg en in die week gaat T. ieder jaar logeren bij oma. Daar kijkt hij het hele jaar al naar uit. Helaas kon oma de kermisweek geen vrij krijgen, dus gaat hij dit jaar twee keer een weekend.
Dat betekent dat wij een weekendje kind-loos zijn. Gisteravond zijn we uit gaan eten bij Restaurant Ankara in mijn eigen vertrouwde Bottendaal. Heerlijke Turks bier gedronken en enigszins tipsy naar huis gelopen.
En straks gaan we lekker een terrasje pakken in het rustige na-4daagse-Nijmegen!
[0]