missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Vakantie!
10 juli 2003, 15:57 uur
Hij was eigenlijk nog niet wakker, vanmorgen, toen ik hem kwam roepen. Gisteravond kon hij niet in slaap komen, want vandaag zou het de laatste dag voor de vakantie zijn en ze zouden allemaal leuke dingen gaan doen. Om half 11 sliep hij nčt... Dus vanmorgen kwam hij maar langzaam op gang, we waren dan ook precies op tijd op school, maar te laat om een cadeautje te halen voor de juf. Dat zou ik overdag doen, beloofde ik.

Voordat ik T. ging ophalen dus eerst even winkelen. Ik vond een deze fraaie poster: dat vond ik wel iets voor juf L. Juf L. is net zo'n kloek met haar kuikens en haar groep heet 'De Giraffen'.
Nog even naar Dekker v/d Vegt om daar een exemplaar van de Kinderen van Moeder Aarde te halen. Zaterdag waren ze op, maar een medewerker verzekerde mij dat er dinsdag weer binnen zouden komen. En hij stond er: fraai, nieuw, glanzend... ik kan haast niet wachten, maar vind eigenlijk dat ik 'em moet laten liggen voor de vakantie: het leest zo lekker weg, tenslotte.

Daarna T. opgehaald, die gelijk met zijn rapport begon te zwaaien. Omdat het veel gaat om het gedrag en minder om prestaties (daarover hoeven we wat T. betreft ons niet druk te maken) was de score beperkt. veel 'voldoende' en 'matig', her en der een 'ruim voldoende' en 1 goedje en 1 onvoldoende. Eigenlijk was er maar 1 verrassing voor mij en dat was dat hij best goed scoorde op het 'samen spelen'; dat had ik niet verwacht!
Zijn gymbroek hing nat aan zijn tas: juf L. had het badje laten vollopen en ze lekker laten spetteren en spatteren. T. struikelde ondertussen over zijn woorden om me te vertellen wat hij allemaal had gedaan.

En nu heeft hij dan vakantie... achterop de fiets zei hij, toen we naar huis reden: "En nu maar wachten op het vakantiegevoel..."
Over twee weken gaan we weg... ik kan haast niet wachten!
[0]