missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Fietsdag
07 juli 2003, 17:18 uur
Oma was netjes op tijd, slechts 10 minuten later dan gepland. Op de fiets boodschappen doen lijkt heel gewoon, maar op een vreemde fiets in een stad geef ik je te doen als 'senior'. [Vroeger zouden we zeggen 'bejaarde', maar ten eerste is mijn ma alles behalve bejaard (al heeft ze er wel de leeftijd voor) en bovendien associeer ik dat woord met terlenka bloemetjesjurken en de geur van Eau de Cologne.]
Na de boodschappen besloot ik site-seeing Nijmegen te doen op de fiets, van hot naar her, van hier naar daar. We doorkruisten de gehele binnenstad ten oosten van de St. Annastraat.
Later op de fiets naar de St. Maartenskliniek, uiteraard ook met een omweggetje - langs het Kopse Hof - en later in sneltreinvaart de heuvel weer af naar het centrum. T. kreeg van oma nieuwe Lego van het Alpha Team.
Het is lang geleden dat ik een hele dag op de fiets zat, maar ik ben niet eens zo moe als ik zou verwachten. Ik vermoed wel dat ik erg lekker zal slapen vannacht...
[1]
ank [e-mail]
Bedankt voor het compliment. Ik heb van het dagje Nijmegen genoten.En dat ritje met de bus vond ik achteraf helemaal niet erg!
09 juli 2003, 20.03 uur