weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Geen Europeaan
04 juli 2003, 11:38 uur
T. is zijn geld aan het tellen...
"Hé! Wat is dat nou? Deze heeft geen kopje! Deze heeft een blaadje! Dit is geen echt geld."
Ik leg hem het principe van het Europes geld uit, dat 'het blaadje' in Duitsland is gemaakt, maar hier ook geldig is: "Maar dat wil ik helemaal niet, ik wil alleen maar kopjes!"
En ik kan nog net voorkomen dat hij de helft van zijn munten in de vuilnisbak kiepert. Hij is duidelijk nog niet toe aan het 'Europa-gevoel.
[2]
Rowan [www]
mijn neefje('thomas achtig') was een tijdje geleden op bezoek(hij is van 1998) en hij had het alleen maar over poep pies en kak. hij bleef eten en had ook onder het eten zulke p+p+k verhalen. Nou is de lapswanz ook altijd een groot kind gebleven en had van jaaaaren geleden nog een nepdrol in de kast liggen. Die legde ik tussen een broodje zonder dat hij het zag en serveerde 'm op een bordje en zette 'm voor zijn neus op tafel. Hij zat met grote ogen te kijken en was een minuut of 5
stil. toen wed hij enthousiast en wilde de nepdrol mee naar huis nemen. Later op de middag moest hij naar de w.c (mijn moeder moest hem daarbij helpen)en zei toen hij tegen mijn moeder.,zullen we de netgelegde drol op de trap liggen dan denkt rowan dat het de nepdrol is en raapt hij misschien op. mijn moeder moest er erg om lachen maar besloot het toch maar niet te doen.
Later verteld hij dat hij en zijnoudere zusje de nepdrol bij zijn moeder in de tas gelegd had.;-)
04 juli 2003, 21.06 uur
Rowan [www]
let niet op de diverse spelouten.
;-)
04 juli 2003, 21.08 uur