missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Oude liefde roest niet
29 juni 2003, 15:44 uur
We kwamen elkaar tegen in de V&D.
G. en ik hadden elkaar sinds mijn terugkomst naar Nijmegen slechts 1 keer op straat gesproken en daarna elkaar weer volledig uit het oog verloren. Onze geschiedenis begint op dezelfde plek als waar Lief en ik verliefd op elkaar werden: het Nijmeegse arbeidsbureau. G en ik werkten in het centrum, Lief op locatie Dukenburg. G. en ik hadden veel van elkaar weg -niet alleen ons uiterlijk met een enorme bos bruine krullen- maar vooral onze humor en ons beider 'enorm vette' lach. Als wij lol hadden kon men aan het einde van de gang mee genieten en we hebben wat afgelachen samen.
G. was -uiteraard- bij ons huwelijk en begon spontaan te huilen toen ze hoorde dat we in verwachting waren. Of dat tranen van geluk waren of van verdriet, weet ik nu nog niet: indertijd lukte het haar en haar partner maar niet om zwanger te raken en voor adoptie waren ze op de valreep afgewezen: vijf jaar van hun leven hadden ze eraan gewijd om toch een kind te kunnen opvoeden.
Toen vertrokken wij naar Amsterdam en alle contacten werden verbroken maar viavia hoorden wij dat G. toch zwanger was geworden via IVF en ze een tweeling hadden.
En ineens stonden we dan weer oog in oog. Alsof het pas gisteren was dat we elkaar hadden gezien vlogen we in elkaars armen, gaven elkaar klinkende zoenen en kletsten honderduit totdat T. aangaf dat 'het nu wel weet genoeg was'.
Zojuist heb ik haar gebeld en een afspraak gemaakt in de eerste vakantieweek. Ik ga vast mijn stembanden smeren ;-)
[2]
ErHa [www]
En dan even die missende jaren bijpraten...
30 juni 2003, 12.25 uur
Gien
Precies!
De kids naar de speeltuin en de moeders aan de klets ;-)
30 juni 2003, 15.44 uur