missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Nachtelijk bezoek
26 juni 2003, 10:48 uur
Tot drie keer toe hebben wij deze week nachtelijk bezoek gehad. Ergens tussen 4 en 5 uur 's nachts sluipt hij naar binnen, met maar 1 doel: het opeten van het eten van onze Sammie!
Hij is groot en zwart en woont beneden: de grote zwarte kater van de buurvrouw.
Meestal word ik wakker van Sam's gegrom, een enkele keer zelfs van het gevecht zelf. Gisternacht stond die eigenwijze kater zelfs op onze bovenverdieping Sam een pak slaag te geven: dat ging me te ver. Ik heb een flinke portie verbaal geweld op de Zwarte Kater losgelaten en nam aan dat hij het daarna vast niet meer zou durven proberen...
Vannacht was het om 5 uur dat ik wakker werd van Sam's gegrom, maar ik heb geen kater gezien. Zeker weten dat het de zwarte van beneden is, doe ik dus niet. Het kan nl. ook De Grijze zijn geweest. De Grijze is een Grote Gemene Kater. Hij is halfverwilderd en schrikt er niet voor terug te aan te vallen als hij meent dat hij de Baas is. Dat was hij tot vorige week. Toen was ik zijn intimidaties meer dan zat en had een emmertje water klaargezet: De Grijze kreeg de volle laag en daarna heb ik hem niet meer gezien, behalve vanuit de verte.
Onze Sammie is geen vechtersbaas en delft keer op keer het onderspit. Zouden er ook assertiviteitstrainingen voor katten zijn?
[5]
Rowan [www]
monstertje T in gevecht met beide indringers?;-)
26 juni 2003, 19.52 uur
Gien
'monstertje' T blijkt een held op sokken als het gaat om Kwaaie Katers... ;)
26 juni 2003, 20.12 uur
Jolie
Onze Zip is ook al zo'n "held" - terwijl mijn vroegere kat zo'n onverschrokken -lampen -van -het -plafond -jager was :-) Ik ben van plan om een groot waterpistool te kopen om Zip http://www.jolie.nl/flash/zipflash.html te verdedigen -buiten dan :-) En jij hebt vast helemaal geen zin in nog een waterballet
http://www.missgien.net/weblog/archieven/00000753.html

Groetjes,
27 juni 2003, 09.01 uur
Gien
@Jolie: monstertje T is een synoniem voor mijn nageslacht, niet voor de poes ;-)
27 juni 2003, 10.45 uur
Jolie
Maar ik had het ook niet over Monstertje T maar over de Zwarte en de Grijze..... ;-)))
02 juli 2003, 07.37 uur