missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Huisvrouwen-praat
23 juni 2003, 09:09 uur
De wasmachine deed al een poosje raar: enorm kabaal zo af en toe, vooral bij het pompen en het centrifugeren. Ik had al eens tegen Lief gezegd: 'vandaag of morgen geeft dat ding een enorme knal en komt er rook uit'.
Gelukkig was het niet zņ dramatisch, maar je badkamervloer terug moeten vinden onder een laag sop, was ook niet bepaald iets waar ik op zat te wachten: een soort van schuimbadkamer... dus ik bekijk het maar van de positieve kant: heeft die vloer ook weer een extra boenbeurt gehad ;-)

Straks maar eens even gaan bellen of reparatie zinvol is, of dat we moeten gaan shoppen voor een nieuwe...

[update: 10.07 uur] Wist u overigens dat je ook wasmachines kunt leasen??
[2]
Jolie [www]
Ieks! &mooi woord: schuimbadkamer :-) Nu heb ik in Nijmegen nog nooit benedenburen gezien, is dat nog steeds zo? Ik hoop het voor je! De mijne (wasmachine, niet buren ;-) zakte gewoon door z'n as. Lekker makkelijk: kun je hem zonder twijfelen bij het grof vuil zetten :-) Groetjes Jolie -en huilende baby die boos is omdat ze niet nogmaals de resetknop mag indrukken.
23 juni 2003, 09.52 uur
Gien
Benedenburen? Ja, die hebben we. Maar de wasmachine staat op de tweede etage van ons deel. Als hij door de vloer heenzakt, gaat-ie eerst nog door de keuken heen...
23 juni 2003, 10.04 uur