missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Vakantietips gevraagd?
21 juni 2003, 08:37 uur
De hele week vind ik mezelf terug op websites van campings/vakantieparken. Dit jaar wil ik eens kijken of de heren ervoor te porren zijn om een weekje in een bungalow of stacaravan te gaan logeren. Vooralsnog concentreer ik me op de Noordzeekust: T. heeft het zo vaak over de zee. Hij kan zich niet meer herinneren dat hij daar al meerdere keren is geweest.
Vroeger - zo'n jaar of 30 geleden- ben ik ooit eens met mijn familie naar een dergelijk park geweest in Noordwijkerhout. Eerlijk gezegd lijkt het me ideaal, zo'n bungalow. Je kunt gaan en staan waar je wilt en hebt toch zo'n overduidelijk vakantie-gevoel.
De beste reclame krijg je echter van ervaringen, dus wil ik jullie vragen deze met mij te delen: Geef 'ns een tip voor een vakantiepark nabij de randstad, zo ergens tussen Katwijk en Bloemendaal. En mocht u toevallig daar ergens wonen, zelf op vakantie gaan en uw huis willen uitlenen/verhuren: geef een gil!
[2]
Rowan [www]
lag dat park vlakbij de witte raaf? ik ben ook als kind naar een park in noordwijkerhout geweest. oostdam was de eigenaar. je had er o.a een groot houten schaakspel op tegels.
22 juni 2003, 21.44 uur
Gien
Ik zou het je niet meer durven zeggen, Rowan. Ik was toen 6 of 7... ik weet echt niet meer hoe het er heette....
23 juni 2003, 08.55 uur