missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Vrij (?) dag
20 juni 2003, 09:25 uur
Ik zou wel een hele dag kunnen slapen, volgens mij.
Ik sliep vannacht rond half 2 nog niet en vanmorgen -ondanks duidelijk instructies het niet te doen- maakte 't Kind mij rond 7 uur wakker. Grmbl!
Vervelend is dat ik nu zo duf ben als een konijn en niet de energie kan vinden voor die klus op zolder: het gordijn voor het dakraam afmaken. Daar hangt nu een oud kleurig gordijn, heel professioneel vastgezet met 5 spijkers.
Eigenlijk wilde ik vandaag 45 ringetjes bevestiging, een drietal roedes horizontaal en vertikaal bevestingen, een koordje rijgen en ophangen dat ding. Maar als ik al denk aan 45 ringetjes, naald en draad vallen mijn ogen resoluut dicht. 't Spijt me, lief, maar ik ben bang dat ik het toch niet ga halen voordat je terug bent.

De Octopus - mijn favoriete kermisattractie - vooral met een jointje op en alleen in zo'n bakkie.... ge-wel-dig!Het goede nieuws is dat het uitgestormd is, er vandaag weer een zonnetje zal schijnen, dat 't Kind vrij is en dat er zomerkermis is. T. weet dat nog niet, tot nu toe heb ik het kermisveld nog goed weten te ontwijken: ik denk dat wij vanmiddag maar eens los moesten op de kermis! Octopus: here we come! (Sssssst! Niks zeggen: het is nog een verrassing!!!)
[0]