missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Win XP
18 juni 2003, 11:40 uur
En dan zit hier zomaar ineens achter een hele nieuwe laptop met -jawel!- Windows XP erop! En ik had me nog wel zo voorgenomen nevernooit Win XP te installeren! Nu heb ik dat natuurlijk ook niet gedaan, iemand anders was me voor, maar gebruiken is minstens zo erg!
Voordeel: vrijwel alle programma's die ik graag gebruik staan er al op. Dat betekent ook dat ik geen Outlook meer gebruik voor mijn mail - daarmee is het helemaal mis gegaan, tenslotte. Voordat ik Outlook gebruikte had ik zelden of nooit last van virussen en de laatste maanden... praat me er niet van!
Dus Outlook eruit, Agent erin! Dat is handig, want daarmee kan ik gelijk de nieuwsgroepen lezen...
Ik ga nog even wat rommelen voordat ik weg moet om 't Kind op te halen: vandaag doe ik dat lui... ik ga helemaal met de bus. Als hij het goed heeft gedaan, vandaag gaan we samen een heuse sorbet eten! (mjammie mammie)
[2]
Micheline [www]
Hmm, op mijn werk heb ik (de enige pc met) XP professional erop staan en ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. Ik was al erg tevreden met w2k maar dit is nog lekkerder. En ik was dezelfde mening toegedaan als jij...
18 juni 2003, 22.57 uur
Gien
Het is even wennen, waarschijnlijk. Vooral aan het idee ;-)
19 juni 2003, 07.16 uur