missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Bende
17 juni 2003, 10:39 uur
Het is hier een enorme bende in de hut.
Normaal gesproken gaat Lief in het weekend als een witte tornado door het huis, maar afgelopen weekend zat hij met z'n hoofd ergens anders bij. Het was dus al een rommeltje en na twee dagen zonder Lief's opruimwoede is het nu een heuse bende. Waarschijnlijk heeft het feit dat ik T. heb beloofd dat zijn lego mocht blijven liggen. Het bouwen van een legokasteel heeft nl. nogal wat voeten in de aarde en het kleed in zijn speelhoek ligt dan ook bezaaid met de meest uiteenlopende vormen en kleuren legoblokjes.
Tel daar nog een overvolle wasmand met schone was van ongeveer 5 trommels čn een zelfde hoeveelheid nog te wassen vuil goed bij op en het resultaat is er.
Ik heb gisteren wel de slaapkamer onder handen genomen. Opbrengst: twee bordjes, twee schaaltjes met oude chips, 7 glazen met ondefineerbare restjes (fris)drank en de nodige propjes en papiertjes. Dat ruimde lekker op!
Gelukkig is A. er nu: ze stoft, ze veegt en ze zuigt dat het een lieve lust is en straks zullen in ieder geval de keuken en de badkamer er weer uitzien als een zonnetje! Ik ga straks maar es beginnen met het opvouwen van de was... voel ik me minder schuldig!

12.23 uur: Was is weggewerkt, Poets is uitgewerkt... tijd om wat Zon te gaan genieten: ik ga de stad in en daarna T. halen van school. 'ns Kijken wat we vandaag voor leuks gaan doen...
[0]