missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Feest van herkenning
14 juni 2003, 10:26 uur
Gisteravond had ik een feest van XS4all. Als oud-medewerker ontving ik afgelopen week toegangskaarten en ik was wild van opwinding: Wie zouden er allemaal zijn??

Nog voordat ik binnen was, had ik mijn eerste knuffel al te pakken: buiten stond een clubje huidige medewerkers te babbelen. En eigenlijk was de 'hele' avond (tot 11 uur, want laatste trein enzo... - dank voor de vele aanbiedingen om te blijven slapen!!) een constante stroom van Ooooh's en Aaaah's. Niet alleen ik, maar vele oud-medewerkers hadden hun weg naar het Rokin gevonden en er is heel wat afgeknuffeld en -gezoend in het Park Plaza, gisteravond. En er bleek ook nog een redelijk grote groep 'oude garde' gewoon nog bij XS te werken.
Opmerkelijk hoeveel mensen mij na drie -en sommigen zelfs 4- jaar nog kenden! En ik moet toegeven: het was een goed gevoel te weten gemist te worden!!
Soms was het wel een tikkie genant: iedereen leek mij nog te kennen, zelfs mensen die mij maar drie dagen hebben meegemaakt, herkenden me gelijk (maar eentje heb ik een beetje moeten helpen...) maar ik moet bekennen dat ik sommige namen echt niet meer wist!
Over all, gaf het me wel een beetje een gevoel van heimwee. Heimwee naar mijn mooie eerste twee jaren bij XS.
En in oktober doen we het gewoon nog es dunnetje over... en dan zorg ik ervoor dat ik ergens een slaapplaats heb geregeld: daar kunnen jullie zeker van zijn!

[update: 22.22 uur: zojuist ontdekt dat een andere ex-xs4all-er ook een weblog heeft]
[2]
ErHa [www]
Dat klinkt gezellig.
14 juni 2003, 15.34 uur
gien
Dat was 't ook!
14 juni 2003, 15.40 uur