missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Gerold
09 juni 2003, 18:22 uur
Ons weekend was heerlijk, alleen de terugreis verliep niet geheel zoals we hadden gehoopt. Ergens tussen de kiosk op een perron in Utrecht en de kiosk op een perron in Den Bosch heeft een of andere onverlaat Lief's portemonnee gerold! (Of hij moet 'em zijn verloren, maar dat lijkt ons zeer onwaarschijnlijk.) K*t k*t k*t!!!
Dus onze reis stopgezet, oma gebeld dat we 't Kind later zouden komen halen, de diverse passen van Lief laten blokkeren en een duplicaat van z'n NS Jaarkaart aangevraagd. En nu maar hopen dat dat alles weer in huis is als hij naar de VS gaat, volgende weekend.
Een groot compliment voor het NS-personeel van de kaartjesbalie in Den Bosch: die hebben ons werkelijk geweldig geholpen! Telefoonnummers voor het blokkeren van de passen, telefoonnummers van diverse NS-afdelingen "voor het geval het nog gevonden wordt" en maar bellen, bellen en bellen!
Na anderhalf uur zijn we doorgereisd naar T. om daar het Kind op te halen, nog een bakkie te doen en naar Nijmegen terug te reizen. En zo waren we nog laat in de middag terug. Toch jammer, we hadden graag nog een paar uurtjes op een Nijmeegse terrasje van de zon genoten.

Leiden was overigens fantastisch, met name Naturalis! Daar gaan we nog eens naar terug, mèt Kind!
[5]
ank [e-mail]
Dat was een rot eind van een fijn weekend. Hopenlijk zijn er nog eerlijke mensen . Sterkte met alles.
09 juni 2003, 20.33 uur
Micheline [www]
Sterkte met alle rompslomp en met het verlies van de portemonnee. Zat er nog veel in?
Ligt Naturalis nu vlakbij mijn oude huis of is dat een ander museum? En hoe was het in het RMO? Daar heb ik nog vele uren doorgebracht.
09 juni 2003, 21.30 uur
Gien
Miche: wat heet veel. NS Jaarkaart, diverse passen, gelukkig niet veel geld.
Het RMO viel mij -eerlijk gezegd- tegen: meer van 't zelfde. Wel een mooie collectie Nehellania-altaren!
Ank: laten we het hopen. De spoorwegpolitie (gelijk aangifte gedaan van vermissing gedaan!) zei dat als we na drie dagen niets hadden gehoord, we er wel een aangifte van diefstal van konden maken.
10 juni 2003, 07.29 uur
Gien
Miche: welk oud huis?
Overigens was "Blue Moon" dicht. Er hing nog wel een uithangbord maar de rolluiken waren zwaar dicht en het zag er ook niet naar uit dat er nog iemand boven woonde.
Naturalis ligt in het zgn. Science Park, vlakbij het LUMC, aan de Darwinweg. Kun je daar iets mee?
10 juni 2003, 07.31 uur
Micheline
Ja, oud huis boven de Blue Moon bedoelde ik. Daar lag volgens mij vroeger het museum dichtbij wat nu Naturalis is. Snap je het nog? En de Blue Moon, dicht op een dag dat andere winkels wel open waren?
Het RMO vond ik vroeger erg leuk. Er was inderdad soms veel van hetzelfde maar er zijn ook middagen geweest dat ik enkel en alleen naar een object heb zitten staren. Ik vind de tempel in de hal ook erg indrukwekkend altijd. En ze hebben mooie sarcofagen, stèles en beelden.
10 juni 2003, 22.01 uur