missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Kerreven
03 juni 2003, 14:06 uur
Vage kennissen van ons hebben nu wel echt een vreselijke stap gemaakt: ze hebben een caravan gekocht! Zo'n sleurhut -mèt staanplaats!- is voor mij werkelijk het toppunt van burgerlijkheid.
Ik zie het al gebeuren: vrijdag 's avonds bij het 8 uur journaal wordt het weer nauwlettend in de gaten gehouden om te zien hoe het weekend zal zijn. "Kenne we naar de kemping of kenne we niet naar de kemping?" Als het wel ken, moet snelsnel de kerreven worden ingepakt want er moet natuurlijk wel op tijd vertrokken worden.
Ik heb het kreng nog niet gezien (naar verluidt is het een 'kleintje', maar dat is ook maar betrekkelijk, natuurlijk) en ik betwijfel of ik er ooit een blik op zal werpen. In het weekend stappen gaat dan ook niet meer, want "we gaan naar de kemping". Zul je zien dat daar ook feestjes zullen worden gehouden of -nog erger- barbecues!! Aaargh!!
Vroeger gingen ze altijd met de tent op vakantie, de laatste jaren zelfs 2 of 3 keer per jaar en dan natuurlijk ook nog 'op wintersport'. Dat doen ze nu niet meer... nu gaan ze wiekentjes naar de kerreven.
Het zal wel iets met zijn of haar midlife crisis te maken hebben... ze lopen tegen de vijftig...
[6]
Inge [www]
Wat nou, vrijdagavond om 8 uur naar het weer kijken? Dan zijn ze er al lang. Dan is er klaverjasavond in de kantine van de camping en daar kun je leuke vlees-prijsjes winnen voor op de barbecue winnen.
03 juni 2003, 22.00 uur
Gien
Je hebt ervaring?
03 juni 2003, 22.25 uur
Inge [www]
Niet zelf, maar ik heb ze wel gekend, van die mensen die vrijdags niet weten hoe snel ze vanuit hun werk op de camping moeten komen.
03 juni 2003, 22.40 uur
Gien
Om met Youp van 't Hek te spreken: "Ga dan gewoon scheiden!"
03 juni 2003, 22.47 uur
vage kennis
grrrrrr.
06 juni 2003, 18.17 uur
Gien
Leuk geintje, sil! ;-)
06 juni 2003, 22.11 uur