missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Zomaar een zaterdag
31 mei 2003, 18:43 uur
Het was heerlijk in W.
T. heeft er heerlijk met een bak water gespeeld en we zijn heerlijk een eind wezen wandelen in het bos. Want zelfs al is Roy dood, wandelen moesten we, volgens T. "Want dat hoort erbij als je in W. bent." Ik vond het best... samen met ma herinneren opgehaald en allemaal oude plekjes gezien die wel bekend voorkwamen maar toch anders waren: enorme bomen, waar vroeger kleine dennetjes stonden. Hele gebouwen zijn er verdwenen, een deel van de patiŽntenwoningen zijn aan 'gewone' mensen verhuurd.

Terug met de trein. Het verkeer was weer op gang gekomen en de treinen rijden weer min of meer normaal. Onze trein naar Nijmegen was keurig op tijd. Stopte in Elst, reed vervolgens het (nieuwe) station Nijmegen-Lent voorbij om halverwege de Waalbrug te stoppen en -tot grote hilariteit van de reizigers- achteruit terug te rijden naar Nijmegen-Lent.

Eenmaal thuis aangekomen ging T. gelijk in bad (want het was weer net Pietje Bel), en kwam Lief ook thuis van zijn dagje spelen.
[1]
Bas [www]
Ik heb het ook wel eens meegemaakt dat de trein te ver doorreed. Alleen was het toen Elst. Ik heb overigens van Nijmegen-Lent wel eens gebruik gemaakt :)
01 juni 2003, 01.03 uur