missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Mogge
29 mei 2003, 07:44 uur
Ik was al vroeg op, vanmorgen. Om kwart voor 7 hield ik het voor gezien en ben ik opgestaan. Kopje koffie, even spelen met Sam. (Totdat hij het zat is en me een enorme uithaal geeft, waardoor ik nu met twee enorme Jip en Jannekepleisters, bij gebrek aan andere, op mijn rechterhand zit. Er zit ook nog bloed op mijn nieuwe spierwitte badjas Jaja, ik weet! wie koopt er nou een witte? Probeer maar es een donkere kleur te krijgen als klein vrouwtje... dat is ondoenlijk!)
Computer aan en mail checken. Een uitnodiging voor het 10-jarigbestaansfeestje voor XS4all(ex)medewerkers. Gezellig! Gelijk even checken bij andere ex-medewerkers of die er ook eentje hebben.

Dan gaat de deur open en een zeer slaperig jongetje, nog wrijvend in zijn ogen, komt hij binnen. Hij kruipt op schoot en wordt daar langzamerhand wakker. Heerlijk vind ik dat. Dat lijfje, nog warm van de slaap, dat zich zo heerlijk op schoot nestelt.

Er is weer een dag begonnen en ik realiseer me ineens dat het een soort van zondag is, vandaag. Had ik gisteren toch boodschappen moeten doen!
[0]