missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Sam
24 mei 2003, 18:09 uur
Mijnheer Sam (of Sammie) voelt zich al prima thuis. Gisteravond kwam hij, nadat hij het grootste deel van de middag onder de kast gezeten had, tevoorschijn en installeerde zich op mijn oude Opastoel die hij voor zichzelf heeft gereserveerd. Ik heb er maar het kleedje opgelegd waar hij bij zijn oude baasjes ook op sliep. In een mum van tijd was hij in slaap.
Sinds vanmorgen maakt hij wandelingetjes door de woonkamer, om dan langs onze benen te strijken en kopjes te geven. Ook heeft hij een plekje gevonden op de vensterbank waar hij heerlijk naar buiten kan gaan zitten kijken.
Vanmiddag, toen we terugkwamen van boodschappen doen, zat hij midden op tafel en sprong er gelijk af toen wij binnenkwamen en begon klaaglijk te mauwen en naar de deur te lopen. Het arme dier wil graag -heel graag- naar buiten, maar dat kunnen we natuurlijk nog niet toestaan.
Over het algemeen ben ik heel tevreden, maar het is wel jammer dat hij -als hij bang wordt- gelijk begint te blazen en te slaan (weliswaar met ingetrokken nagels, maar toch). T. schrikt daar heel erg van.
[2]
odette [www]
Doe 's een fotootje van Sam? Hij klinkt leuk in elk geval.
25 mei 2003, 13.49 uur
Gien
Komt er aan! Ben afhankelijk van Lief en zijn camera. Maar Sam laat zich zelden zien als we alledrie in de woonkamer zitten.
25 mei 2003, 14.01 uur