missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Dagdag!
22 mei 2003, 12:13 uur
Skippie is zojuist weer opgehaald. Hij mauwde heel hard toen J. de kamer in kwam en hem riep. Hij ging zeer gewillig in zijn mandje en ze zijn gelijk weer vertrokken. Ik weet dat het beter is voor het beest, maar leuk is anders...
Ondertussen heeft zich al wel weer een 5-jarige rode kater Ún een nestje kittens aangediend. Vanavond moeten we maar even goed overleggen wat we gaan doen. Een week of 7 wachten en dan een kitten in huis halen of bellen voor Sam, de rode kater. Persoonlijk denk ik dat we, na alle deze commotie, beter even kunnen wachten en straks een kitten kunnen gaan halen, maar misschien denken de mannen daar wel heel anders over.

[20.25 uur] Nou, en of de heren er anders over dachten! Lief vertelde me dat T. 'em had toevertrouwd dat hij eigenlijk het allerliefste een rode kat wilde 'zoals Dikkie Dik'. Dus het wordt De Rode Kater. T. was het daar roerend mee eens... Morgenochtend word ik gebeld, met een beetje mazzel issie er morgenmiddag al als T. thuiskomt!
En ik vind alles best, hoor! Ik wil gewoon weer een lopend knuffeldier in huis. En dat mag dan jong zijn, of oud. Rood, of Tijger. Man of Vrouw of Jeweetwel. Mij maakt het geen moer uit.
[3]
ErHa [www]
Ik zeg: een kitten. Maar 7 weken is natuurlijk wel lang... Misschien met tussentijds af en toe gaan kijken?
22 mei 2003, 13.24 uur
carin [www]
Kittens zijn wel heel erg leuk. Het risico van een oudere kat is dat hij zich niet meer zo aan jullie hecht. Ik zou gaan voor een kitten en dan proberen af te spreken dat jullie af en toe mogen gaan kijken. (en foto's maken...) Succes met je keus.
22 mei 2003, 16.40 uur
Cranium [www]
Vanaf mijn vierde jaar heb ik rode katers gehad. Twee in de jaren dat ik nog thuis woonde, nu een derde helemaal van mezelf en mijn moeder heeft pas een nummer vier. En allemaal zo leuk... speels, lief, slim, vrolijk.
Het schijnt dat zo'n rooie altijd een geval apart is, en ik zal er waarschijnlijk altijd eentje hebben. Lijkt mij een goede keus van Thomas!
23 mei 2003, 01.36 uur