missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


En het afscheid van Skippie...
21 mei 2003, 15:57 uur
Het baasje van Skippie belde zojuist op: ze had Skippie nooit aan ons mogen toewijzen: hij is niet alleen een buitenkat maar is bovendien geen kinderen gewend. Ze heeft opdracht gekregen van Kattenzorg om 'em zo snel mogelijk weer op te halen.
Ik ben boos, kwaad en vooral verdrietig. Vreemd hoe je je door een foto en een paar uur al zo kunt hechten aan een dier. Skippie laat zich door mij al oppakken, maar dat mocht niet baten. Skippie moet terug tot er een betere plaats (Lees: buiten de stad) wordt gevonden.
Fijn! Hoe leg ik dat uit aan T.? Dat valt toch niet uit te leggen aan een kind: binnen 2 uur een kat rijker en gelijk weer armer! Binnen twee uur van euforie tot verdriet.
T. vertel ik het nog niet, morgen misschien. Ik wil hierover eerst even met Lief overleggen, die is er nu natuurlijk net even niet...

Verdomme!!
[4]
JoG
Wat K! Jammer hé.
Opdracht van Kattenzorg ...
Hmff. Kattenzorg ... is dat een geloof?
21 mei 2003, 17.10 uur
ankomakip@hetnet.nl [e-mail]
Wat rot nou. Hadden ze niet eerder kunnen weten dat het geen huiskat is? Zie het nu maar weer recht te breien met Thomas.Dat zal een hele klus worden. Ik hoop voor hem dat er gauw een andere poes komt, ik weet natuurlijk niet of dat er in zit. liefs voor de jarige Thomas.
21 mei 2003, 20.41 uur
Cranium [www]
Och, wat ellendig! Ik vind dat baasje wel een muts, hoor... had ze er eerst eens niet beter over na kunnen denken?! Sterkte!
21 mei 2003, 23.38 uur
Gien
Dat baasje heeft duidelijk geen kinderen... Thomas was vreselijk verdrietig toen Lief het 'em vertelde (ik had er het hart niet voor, was zelf ook helemaal van de kaart).
Vanmorgen heb ik 'em er echter nog niet over gehoord...
22 mei 2003, 07.53 uur