missgien.net
weblog
gien.webl-log
Doorzoek weblog:


Moeders' wok
10 mei 2003, 17:53 uur
Mijn wok is dood. Ik heb hem vanmiddag officieel dood verklaard. De anti-aanbaklaag was veranderd in een superaanbaklaag, het handat moest elke 5 minuten worden aangedraaid. Kortom: er was geen lol meer aan om ermee te koken. Hij heeft 8 jaren intensieve dienst gehad. Hij heeft zijn rust verdiend.

Eerder vanmiddag gingen de heren samen naar de stad. Nee, moeders mocht niet mee. Moeders wilde immers uitgebreid douchen? Moeders zou immers T.'s kamer op gaan ruimen? Moeders zou immers de ladenkast verplaatsen? Nee, de heren kunnen zich prima redden zonder moeders, en ze zouden flink lang wegblijven, zo werd me beloofd.

Dus ging moeders eerst heerlijk uitgebreid douchen en vervolgens aan de slag, op T.'s kamer. En ach, laat ik ook nog maar even een wasje draaien. En ach, laat ik ook gelijk die wok maar voor doodverklaren en 'begraven'. En ach, laat ik ook nog maar even... dan gaat de bel. 6,7,8 keer.
Grmbl: als ik ergens een hekel aan heb is het wel aan zo'n doorbeller...!!
T. staat op de stoep en Lief komt er net aan. Lief blijkt een gave te hebben: de grote doos in zijn hand geeft hij aan mij: 'voor moederdag', zegt hij er nog bij. Ook hij kon niet wachten tot hij zijn kado liet zien ;-)

En voor wie het nog niet geraden had: ik kreeg van mijn liefdes een wok! Een echte, van gietijzer.
[2]
Michael [www]
En wat heb je deze avond gegeten?
10 mei 2003, 20.05 uur
Gien
Prut en rijst. Uit de wok. Gemaakt door Lief.
10 mei 2003, 20.06 uur