weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


... (II)
30 april 2003, 14:06 uur
Het zag er goed uit. Zag, ja! Scheen de zon nog flinterdun door de bewolking toen we de bus instapten, bij het uitstappen kwamen de eerste dikke druppels tevoorschijn. Tegen de tijd dat we bij de Vrijmarkt waren aangekomen, was daar al niemand meer te zien.
Zielig verregende kleedjes met nog zieliger verregender spulletjes, hier en daar afgedekt met stukken plastic en parasols. Het mocht niet baten.
T. had deze gelegenheid uitgezocht om voor het eerst iets van zijn eigen zakgeld te gaan kopen. 5 Euro nam hij mee, dat zou toch wel genoeg zijn? Maar omdat alles vies en nat was, viel er weinig te kopen. Lief en ik smoesden wat en stelden toen voor om dan maar te gaan kijken bij de Intertoys. Daar zocht hij een prachtig klein doosje uit en hield hij nog geld over ook! Daarna toch maar snel terug naar de bus en naar huis... Niettemin was het gezellig en lieten we ons humeur niet door de regen verpesten.
Nu zit T. in te warmen in bad. Ik kan haast niet wachten tot hij klaar is en ik een douche kan nemen. Ik ben verkleumd tot op het bot!
Was jullie Koninginnedag ook zo leuk?
[0]