weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Hulp!
29 april 2003, 13:26 uur
Sinds ca. anderhalve maand komt er hier thuis hulp in de huishouding via de Thuiszorg - AllCare om precies te zijn. Normaal gesproken komt A. op de dinsdagmorgen, maar nu is E. er.
A. is een vlotte meid die van aanpakken houdt en in een mum van tijd ons huis op orde had. Nu ja, min of meer, een beetje een bende is het altijd wel. Al was het alleen maar omdat ik me daar prettiger bij voel dan bij zo'n huis waar je bang bent om te lopen en iets vuil maakt.
In een huis moet geleefd kunnen worden en hoeft -wat mij betreft- ook niet van de vloer worden gegeten. Daar hebben wij nl. borden voor, en knieŽn waarop die borden dan weer kunnen staan. Wat zegt u? Een tafel? Ja, die hebben we ook maar die gaat meestal verborgen onder stapels boeken en paperassen en niet te vergeten het stuk machinerie waarop ik nu zit te tikken.
E. voelt zich duidelijk onwennig. Ik heb haar gewezen waar alles ligt en gezegd dat ze maar een gil moet geven als ze iets zoekt. Ik voel er nl. weinig voor om zo'n dame achter de vodden te zitten; daar wordt de sfeer niet beter van en mijn huis -waarschijnlijk- niet schoner.

Hoe dan ook: ik ben erg blij met de hulp van AllCare's A en E. Hoewel het wel moeilijk was om mijn trots in te slikken en bij mijn oude werkgever om hulp te gaan vragen...
[0]