weblog
missgien.net
gien.web-log
Doorzoek weblog:


Klusserdeklusserdeklus
25 april 2003, 18:05 uur
Ow, ik ben zo vreselijk trots!
Zojuist hebben we hier in huis, met onze vier linkerhanden, met succes het vlizotrapgat op de zolder gedicht! En al het hout komt van hergebruik.
Eerst zijn we -eindelijk!- een decoupeerzaag gaan halen. Die wil ik al hebben sinds we hier zijn komen wonen en nu heb ik 'r eindelijk eentje. En die moest gelijk aan het werk! Meten, potloodje, zaagje en vrrrrrrroeoeoeoemmm - wow, dat gaat lekker!
Vervolgens ging moeders aan het hameren. Nee, niet eens op mijn duim, ook geen ander lichaamsdeel is geraakt. :) Het gat zit dicht, je kunt er op staan (ook niet onbelangrijk) en Lief en ik barsten van trots! Wij worden nog wel es èchte huizenklussers...
De zolder begint nu eindelijk vorm te krijgen: het verf zit op de goede plek, het gat is dicht, de vaste trap zit er (al een poosje) in. Nu eerst het gedoe rondom die nieuwe trap sluiten en afverven. Dan nog de vloertegels, zo vriendelijk gedoneerd door de fam. A.J. te W., op maat snijden en leggen... volgens mij gaat het nog lukken om voor de zomer op zolder te slapen! (En dat mag dan gerust een wonder heten)
[0]